• The Hill Station




    Designed by Studio Egregius, Vietnam.

    The Hill Station is a business marriage of fine dining restaurant and deli/boutique, located in Sapa, Vietnam's highest region. The client wanted a brand which both reminisce the essence of French Indochine days while standing independently as a contemporary identity.

    The Hill Station products ranges from fresh produce harvested straight from local farms, limited packaged delicacies such as wild honey, rice wine... to gourmet charcuteries or handmade silverware. At the same time, The Hill Station signature restaurant is a renovated French outpost, with a view from the clouds.












    1 comments → The Hill Station

    1. Avery beautiful work, great balance of colour and a very appealing font treatment.Love the boxed teas!

    Post a Comment